ΑΡΧΙΚΗ arrow Τρόποι Αποστολής

Τρόποι Αποστολής

Αποστολή σε όλη την Ελλάδα
Υπάρχουν 2 τρόποι αποστολής: με  ταχυδρομείο «Κατ’ Οίκον» Παράδοση» (1-3 εργάσιμες)και μέγιστο βάρος 30kgr ή με πρακτορείο μεταφορών χωρίς περιορισμό βάρους,(1-4 εργάσιμες και παραλαβή από έδρα πρακτορείου). Το κόστος αποστολής βαρύνει τον παραλήπτη.
Τα έξοδα αποστολής με  ταχυδρομείο «Κατ’ Οίκον» Παράδοση» θα είναι  4.32 € στα 2 κιλά, μέχρι 28.42€ στα 30Kgr.   Τα έξοδα μπορεί να υπερβούν αυτό το ποσό λόγω του όγκου των προϊόντων ή σε περίπτωση που η περιοχή σας χαρακτηρίζεται δυσπρόσιτη από τις εταιρείες courier.


ΠΡΟΣΟΧΗ!: Σε ορισμένες απομακρυσμένες περιοχές η αποστολή με courrier είναι ακόμα αδύνατη. Σε τέτοιες περιπτώσεις η αποστολή γίνεται με το ταχυδρομείο.


Για τα βαριά αντικείμενα που θέλετε να σας στείλουμε συμφέρει η αποστολή με πρακτορείο μεταφορών. Η χρέωση στην περίπτωση αυτή  ξεκινά απο 2 € για κάθε δέμα, και αναλόγως το προορισμο  αυξάνεται  (πχ. Αν  4 δοχεία   των 5λιτρων είναι μέσα σε χαρτόκουτο είναι ένα δέμα, με χρέωση 5€ για Θεσσαλονίκη. Αν είναι μόνο του ένα δοχείο 5λιτρων αποτελεί ένα δέμα και αυτό, και χρεώνετε 5€ για Θεσσαλονίκη. )  ενώ δυστυχώς δεν γίνεται δεκτή η αντικαταβολή. Θα πρέπει να γίνει κατάθεση του ποσού της παραγγελίας σε τραπεζικό μας λογαριασμό στις συμβεβλημένες τράπεζες.
Η παραγγελία θα σας αποσταλεί στην διεύθυνση που μας έχετε υποδείξει, ταχυδρομικά, ή μέσω της υπηρεσίας ταχυμεταφορών με την οποία συνεργαζόμαστε. Μετά την επιβεβαίωση της παραγγελίας σας, και εφόσον έχει ολοκληρωθεί η πληρωμή, θα προχωρήσουμε στην άμεση εκτέλεση και αποστολή της παραγγελίας.

Οι παραγγελίες εντος Ελλάδος ( με μεταφορικη παραλαβή απο το πρακτορείο) άνω τον 80€  δεν επιβαρύνονται με μεταφορικά έξοδα.


Αποστολή εκτός Ελλάδος
•  Οι αποστολές στο εξωτερικό γίνονται με ταχυδρομείο και με  courrier  διαφέρουν ανάλογα με τη χώρα αποστολής.και μέγιστο βάρος 20kgr

  • Για τις περισσότερες  χώρες που ανήκουν στην ευρωπαϊκή ένωση (EU) (Αυστρία, Βέλγιο, Γερμανία, Δανία, Εσθονία, Ιρλανδία, Ισπανία, Ιταλία, Κροατία Λετονία, Λιθουανία, Λουξεμβούργο, Μάλτα, Μεγ. Βρετανία, Ολλανδία, Ουγγαρία, Πολωνία, Πορτογαλία, Ρουμανία, Σλοβακία, Σλοβενία, Σουηδία, Τσεχία, Φινλανδία ) το κόστος αποστολής ξεκινά από  22.76€  και αυξάνετε  για κάθε επιπλέον 0,5 κιλό.και μέγιστο βάρος 30kgr

  • Για την Κύπρο το κόστος αποστολής ξεκινά απο 19.92€  και αυξάνετε  για κάθε επιπλέον 0,5 κιλό.και μέγιστο βάρος 30kgr

Για τα βαριά αντικείμενα που θέλετε να σας στείλουμε συμφέρει η αποστολή με πρακτορείο μεταφορών.( και παραλαβή από έδρα πρακτορείου) αφού πρώτα προηγηθεί τηλεφωνική επικοινωνία.

Οι παραγγελίες στο εξωτερικό δεν παραδίδονται με αντικαταβολή. 
Το oliveoilkalamata.com αποστέλλει τα προϊόντα του σε όλο τον κόσμο. Για κάθε αλλαγή στην κατάσταση της παραγγελίας σας ενημερώνεστε μέσω e-mail. Η εταιρία μας δε φέρει ευθύνη για δασμούς και φόρους που προβλέπονται από τους κανονισμούς της χώρας σας.

Όροι Αποστολής
Οι παραγγελίες θα εκτελούνται μόνον αν ισχύουν οι παρακάτω όροι αποστολής:
Για να μπορέσουμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας για την εκτέλεση της παραγγελίας σας και την αποστολή της, πρέπει να μας ενημερώσετε για την διεύθυνση του e-mail σας, η οποία πρέπει να είναι ενεργή, καθώς και τον αριθμό τηλεφώνου σας, που να λειτουργεί κανονικά μέχρι την πλήρη εκτέλεση της παραγγελίας.
Η διεύθυνση αποστολής πρέπει να συμπληρώνεται σωστά και ολοκληρωμένα.
Να έχει ολοκληρωθεί η πληρωμή.

Τιμές
Οι τιμές μπορούν να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Παρόλα αυτά, η χρέωση για τις παραγγελίες που βρίσκονται σε εξέλιξη θα γίνεται με τις τιμές της ημέρας που έγινε η παραγγελία.
Τιμολόγια
Τιμολόγια μπορούν να εκδοθούν σε νομικά πρόσωπα. Θα πρέπει να συμπληρωθούν οι απαραίτητες πληροφορίες στο ειδικό κελί στη φόρμα παραγγελίας.
Μπορεί να εκδοθεί τιμολόγιο κατόπιν υποδείξεως του πελάτη.

Καλάθι Αγορών

Το καλάθι σας είναι άδειο!
Λίστα επιθυμιών

Προϊόντα που έχω δει

Silver Metal Koronida
High Phenolic EVOO Olympia
Δωρεάν Μεταφορικά
Παραγγελία Μεγάλων Ποσοτήτων
Επιχειρηματικές Συνεργασίες
Ενημερωτικά Δελτία
Πιστοποιήσεις
Rapid ssl
Logos