ΑΡΧΙΚΗ arrow Επιστροφές Προϊόντων

Επιστροφές Προϊόντων

Επιστροφή προϊόντος μπορεί να γίνει μόνο στη περίπτωση που το είδος είναι φανερά ελαττωματικό από κατασκευής του ή σας παραδόθηκε κατά λάθος άλλο προϊόν.

Πρέπει να επιστραφεί στην αρχική του συσκευασία και χωρίς να έχει χρησιμοποιηθεί. Σε αυτήν την περίπτωση η επιστροφή μπορεί να γίνει δεκτή, εφόσον επικοινωνήσετε μαζί μας για το πρόβλημα εντός 7 ημερών από παραλαβής του.

Το oliveoilkalamata.com  μόλις παραλάβει το ελαττωματικό προϊόν και το εγκρίνει, θα σας το αντικαταστήσει με ένα νέο, κατόπιν επικοινωνίας μαζί σας. Το κόστος των μεταφορικών της επιστροφής βαρύνει τον πελάτη και της αντικατάστασης  το oliveoilkalamata.com. Στην περίπτωση που η επιστροφή δεν γίνει δεκτή γιατί το ελάττωμα του προϊόντος δεν οφείλεται στην κατασκευή του αλλά σε «κακή χρήση» του παραλήπτη, το κόστος των μεταφορικών επιστροφής του ίδιου προϊόντος βαρύνει αποκλειστικά τον πελάτη.


Οι φωτογραφίες που δημοσιεύονται στο oliveoilkalamata.com  γίνεται προσπάθεια να αποτυπώνουν το δυνατόν καλύτερα και πιστότερα τα προϊόντα. Είναι όμως πιθανόν να υπάρχουν και μικροδιαφορές που οφείλονται στην συνεχή μεταβολή των προϊόντων , αλλαγές που σε καμία περίπτωση δεν αλλοιώνουν τις ουσιαστικές ιδιότητες των προσφερόμενων ειδών.

Σε καμία περίπτωση δεν γίνεται δεκτή αλλαγή με πρόσχημα την μη πιστή αντιστοιχία στην δημοσιευμένη φωτογραφία όταν μάλιστα τα κύρια χαρακτηριστικά του προϊόντος δεν έχουν μεταβληθεί . Επίσης σε καμία περίπτωση δεν γίνεται δεκτή αλλαγή , για τον λόγο ότι το προϊόν δεν διαθέτει ιδιότητες που ενώ δεν περιγράφονται εν τούτης από λάθος εκτίμηση του πελάτη θεωρεί ότι παρέχονται ( οι παρεχόμενες ιδιότητες των ειδών αναφέρονται στην περιγραφή και σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να εξάγονται αυθαίρετα από την δημοσιευμένη φωτογραφία ).
Δεν γίνονται επιστροφές σε προϊόντα που δεν είναι της αρεσκείας του πελάτη το είδος, το χρώμα ή το μέγεθος ή και σε προϊόντα που δεν αγοράστηκαν από αυτό το ηλεκτρονικό κατάστημα.

Καλάθι Αγορών

Το καλάθι σας είναι άδειο!
Λίστα επιθυμιών
Silver Metal Koronida
High Phenolic EVOO Olympia
Δωρεάν Μεταφορικά
Παραγγελία Μεγάλων Ποσοτήτων
Επιχειρηματικές Συνεργασίες
Ενημερωτικά Δελτία
Πιστοποιήσεις
Rapid ssl
Logos